OM FLOM OG FLOMVERN

Vann er en kritisk faktor for alt liv på jorda, og er en stor utfordring i deler av verden der tilgang til sunn ferskvann er vanskelig. Vann kan også utgjøre betydelige utfordringer i områder med mye nedbør og flomfare Tradisjonelle flomsikring er dyre, og lokalsamfunn trenger løsninger for å redusere de alvorlige skadene knyttet til flom. Vi vet at PROTAN Flood Protection, som allerede er i bruk i deler av Europa, er en slik løsning.

OM BRANN OG REDNING

Få bedre synlighet og kontroll over materielle og menneskelige ressurs depotet med BRISK Safety & trade; - Sektor 6 & trade; - Visuell regulering av ressurs depot ved ulykker. Sector 6 & trade; er lett å bære og lett å håndtere. Sector & amp; kan lett bli utvidet slik at brukeren under storulykker kan tilpasse seg situasjonen på hånden. Sector 6 & trade; kommer i to forskjellige størrelser: & bull; Standard består av to modulære sett holdbar flammehemmende PVC, gul modul 2 x 3 m og en grønn modul 2 x 3 m, med sine posen (e). &okse; Stort består av to modulære sett holdbar flammehemmende PVC, gul modul 4m x 3 m og en grønn modul 4m x 3 m, med sine posen (e). Fargekodene indikerer Clean / skitne og / eller Klar / Ikke klar. Produktet leveres med et notat, hvor formålet med avtalen om å godta produktet er miljøprofil, mens det skal bevisstgjøre oss om vår felles miljøansvar. Avtalen har en intensjon om retur og gjenbruk av produkt ulike komponenter som stålvekter, magneter, refleks, glidelås og PVC duk.

OM LUFTFYLTE PRODUKTER

Protan ProBag Alpine er laget av et slitesterkt og robust PVC membran som har en lang levetid. Posen er høyfrekvenssveisede for å motstå fuktighet, i motsetning til sekker med sømmer. Protan ProBag Alpine er basert på de samme to-kammersystem som andre typer kollisjonsputer, men vi har optimalisert luftkanalene og luftstrømmen i posen, slik at bare en vifte er nødvendig for å fylle begge kamre med luft. Et lufttrykk på 550-750 Pa på den nederste del av posen og 20-50 Pa har vist seg å være optimal for drift og funksjonalitet. Utstyr for å måle lufttrykket er inkludert i pakken

OM OSS OG VÅRE KUNDER

BRISK Safety AS startet opp oktober 2016 og hadde stor aktivitet og ordreinngang allerede de første månedene. Se Våre Nyheter for mer informasjon.